Esitystekniikkapalvelut

Hoidamme vahvalla kokemuksella seminaarien sekä muiden yleisötilaisuuksien esitystekniikkaratkaisut. Palveluitamme ovat mm. puhujien aikalaskurisovellukset, mediaserverpalvelut (screenien ohjaus, PowerPoint-esitysten, videoiden, kuvien ja tekstien ajaminen screeneille) sekä erilaiset videotuotannot. Screeneinä voidaan käyttää projisointitekniikkaa tai modulaarista led-seinää tilanteen mukaan. Suunnittelun lisäksi saatte meiltä myös tarvittavat laitteet palveluiden tuottamiseen. 


Vj-grafiikka

Livegrafiikka on uusi ja näyttävä tapa erottua massasta. Luovan Tehtaan ammattitaidolla on mahdollista toteuttaa vaikkapa näyttävä videoinstallaatio uuden toimitalon seinään tai vangita messuyleisön huomio modernilla yrityksen tuotteita mainostavalla videoseinällä.

Luovalla tehtaalla syntyvät myös taiteelliset taustagrafiikat artisteille, bändeille, tanssijoille ja teatteriesityksille sekä erilaisille festivaaleille. Videografiikka voidaan toteuttaa projisointitekniikalla tai modulaarisella ledseinäratkaisulla.


Livestream

Tuotamme videokuvaa erilaisista tapahtumista verkkoon HD-laatuisina nettistreamlähetyksinä.


Monikameratuotanto

Käytössämme on laadukas ammattilaistason Panasonicin kamerakalusto. Tarvittaessa voimme tuottaa monikameratuotantoja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.Tallenne

Luovastreamlähetyksestä asiakas saa aina tallenteen ilman lisäkustannuksia! Mahdollinen editointi hinnoitellaan erikseenTapahtumat

Livestream on oleellinen osa nykyaikaisia massatapahtumia sekä koulutuksia ja esim. urheilutapahtumia. Livestream ei ole mitään ilman laadukasta sisältöä! Osta palvelu streamauksen asiantuntijalta.Streamaus HD

LUOVASTREAM - korkealaatuista videokuvaa verkon yli.


Oli kyseessä jalkapallopeli, konsertti, puoluekokous, uuden tuotteen lanseeraustilaisuus tai vaikkapa perhejuhla, katsojat ovat tänä päivänä verkossa. Tarjoamme laadukasta ja asiakkaalle helppoa ja turvallista Luovastream-ratkaisua. Tuotamme nettilähetykset "avaimet käteen" periaatteella. Suuretkaan katsojamäärät eivät ole ongelma, koska kotimaassa sijaitsevat palvelimemme on mitoitettu massatapahtumille.


Tarjoamme laadukkaan JW Playerin käyttöösi. Playerin pystyy upottamaan omalle verkkosivulle.


Luovastream on aina HD-lähetys (min. 720p).
Laadukas kuva = tyytyväinen katsoja. HUOM! Ei lisähintaa!


Palvelumme toimii kaikilla alustoilla niin tietokoneella kuin mobiilissakin
(Windows, macOS, iOS, Android).


Tapahtumatekniikka

Toimimme yhteistyössa useiden tapahtumatekniikka-alan yrityksien kanssa. Pystymme toteuttamaan laajoja tapahtumatekniikkakokonaisuuksia sisältäen video- ja esitystekniikan, äänentoiston ja valaistuksen sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Kauttamme on saatavissa myös siirrettäviä lavapaloja.

Kysy lisää!