Voinko ostaa Tehtaankaupasta tuotteita laskulla?

Kyllä voit. Kuluttaja-asiakkaat voivat ostaa tuotteita Collectorin tarjoamalla laskupalvelulla. Yritysasiakkaat voivat valita maksutavaksi myös Luovan Tehtaan tarjoaman lasku 7pv. Lasku 7pv edellyttää aina myönteisen luottopäätöksen.

Voinko ostaa Tehtaankaupasta tuotteita osamaksulla?

Kuluttaja-asiakkaat voivat ostaa tuotteita Collectorin tarjoamalla osamaksupalvelulla. Yritysasiakkaille ei ole tarjolla varsinaista osamaksuvaihtoehto, mutta tarjoamme Grenken leasing palveluita.

Voinko palauttaa tilaamani tuotteen?

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Yritysaiakas voi peruuttaa tilauksen vain myyjän suostumuksella. Sovituista varastotuotteiden peruutuksista hyvitetään enintään 80 %. Välitystuotteita, jotka myyjä on hankkinut nimenomaan asiakasta varten, koskevia peruutuksia myyjä ei hyväksy.

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Varastossamme olevien tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1-2 arkipäivää. Mallistossamme on merkittävä määrä erikoislaitteita ns. välitystuotteita, jotka toimitamme pääsääntöisesti valmistajien varastotilanteiden mukaan. Näillä tuotteilla toimitusaika on n. 6-29 arkipäivää. Välitystuotteita ostaessa saat toimitusaika vahvistuksen 24-48h kuluessa tilauksesta.

Onko Tehtaankaupalla kivijalkamyymälää, jossa voisi päästä testaamaan tuotteita?

Tehtaankauppa on Luova Tehdas Ky:n verkkokauppa. Luova Tehdas on monipuolinen esitystekniikka-alan yritys, jonka toimisto ja esittelytilat ovat Seinäjoella Rytmikorjaamon kiinteistössä. Rytmikorjaamolla sijaitsee showroom, jossa esillä lukuisia kaupan tuotteita. Tehtaankaupan asiakkaat ovat aina tervetulleita showroomiin tutustumaan tuotteisiin. Emme ole aina paikalla, joten soitathan ensin tai sovit tapaamisen sähköpostitse. Osoite Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki.

Myytte Kramerin tuotteita, mutta en löydä kaupastanne tiettyä tuotemallia?

Esim. Kramerilla on erittäin laaja mallisto av-tuotteita. Olemme valinneet omaan kauppaamme edustamiltamme merkeiltä vain tiettyjä malleja, mutta myymme ja toimitamme esim. koko Kramer-mallistoa. Jos et löydä verkkokaupastamme etsimääsi tuotetta niin laitathan kyselyä sähköpostilla tulemaan osoitteeseen myynti@luovatehdas.fi ja vastaamme ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian etsimäsi tuotteen nettohinnan sekä toimitusajan.